Διεθνές Συνέδριο «Ρωσική και Αρμενική Λαογραφία: Παράδοση και Νεωτερικότητα (19ος – αρχές 21ου αιώνα)»

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

«Ρωσική και Αρμενική Λαογραφία:

Παράδοση και Νεωτερικότητα (19ος – αρχές 21ου αιώνα)»,

Κομοτηνή, 30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015

Β΄ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

«Καλό Φθινόπωρο», «καλή νέα ακαδημαϊκή χρονιά», ή «καλό υπόλοιπο καλοκαιριού»!

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του διεθνούς συνεδρίου Ρωσική και Αρμενική Λαογραφία: Παράδοση και Νεωτερικότητα (19ος – αρχές 21ου αιώνα)», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει / υπενθυμίσει τα εξής:

  1. Το συνέδριό μας θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις μόλις παραπάνω αναφερόμενες ημερομηνίες, δηλαδή από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015.
  2. Παρακαλούμε όσους / όσες συναδέλφους έχουν εκδηλώσει προφορικά την πρόθεσή τους να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους αλλά δεν απέστειλαν ακόμη τον τίτλο και την περίληψη της εισηγήσεώς τους να το πράξουν ανυπερθέτως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση msergis@otenet.gr Το ίδιο ισχύει και για όσους/όσες επιθυμούν να αναδιατυπώσουν τον ήδη κατατεθέντα.
  3. Παρακαλούνται επίσης οι συνάδελφοι που μας κοινοποίησαν την πρόθεση κάποιων συνεργατών και φίλων τους επιστημόνων να συμμετάσχουν στο συνέδριό μας, αλλά δεν διαθέτουμε την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, να προωθήσουν την παρούσα εγκύκλιο σ’ εκείνους προς ενημέρωσή τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή δεσμεύεται να καλύψει τα έξοδα παραμονής σας στην Κομοτηνή. Τα σχετικά με την μετακίνησή σας παρακαλούμε να τα εξασφαλίσετε, ει δυνατόν, από τα οικεία σας πανεπιστήμια, με την έγκριση της σχετικής άδειας συμμετοχής σας στο Συνέδριο, ή, όσοι/όσες δεν υπάγεσθε στην κατηγορία των πανεπιστημιακών, με προσωπικά σας έξοδα. Οι συνάδελφοι του Δημοκριτείου Παν/μίου Θράκης – εκ του νόμου – δεν δικαιούνται έξοδα διακίνησης και διαμονής τους στην πόλη.

Δυστυχώς, τα πενιχρά οικονομικά μας (3000 ευρώ) και ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών στο Συνέδριό μας, μάς αναγκάζει – προς εξοικονόμηση πόρων – να σας τοποθετήσουμε ανά δύο στα δίκλινα δωμάτια των ξενοδοχείων που θα επιλεγούν , όπου αυτό είναι εφικτό. Στην επόμενη Εγκύκλιο, μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, θα σας επισυνάψουμε τον τελικό κατάλογο με τους Έλληνες / τις Ελληνίδες εισηγητές/εισηγήτριες και θα κληθείτε να δηλώσετε τον/την συνάδελφο με τον / την οποίο/α επιθυμείτε να μοιραστείτε τον χώρο σας, επιθυμία σας την οποία εμείς θα προσπαθήσουμε να πραγματώσουμε. Το αυτό θα επιχειρήσουμε και για τους «ξένους» μας φιλοξενουμένους, Αρμενίους και Ρώσους, ο αριθμός των οποίων, μέχρι στιγμής ανέρχεται στους 8.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου


Πρόσκληση Συνεδρίου

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Comments are closed.